Főoldal

Hívjon Keressen

Még Ma!

+36(20)971-8041

Nyári zárvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szaküzletünk 2022. július 25-31. között zárva tart. 2022. augusztus 1-től ismét szeretettel várjuk Önöket a továbbiakban az év egész ideje alatt nyitvatartási időben!

Tisztelettel:

Pyrofox '93 Kft. 

Tűzijáték vásár a jogszabályok tükrében

Közeledik az évvége, de az idei évbúcsúztató időszak - a maga sajátosságai miatt - más mint a korábbi ünnepi időszakok bármelyike. A koronavírus világjárvány második hullámának megfékezése az egyik legfontosabb feladat ma mindenkinek, melyet a Kormány aktuális intézkedései is segítenek. Mi is úgy döntöttünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy - a jogszabályokat maradéktalanul betartva - minden kedves Érdeklődőnk és Vásárlónk számára megadjuk a kellő információt és megmutassuk az idei termékkínálatot, mely pirotechnaiki szaküzletünkben jelenleg elérhető. Sok kérdés jött hozzánk az elmúlt napokban, melyeket ezúton válaszolunk meg a rendelkezésre álló információk alapján, s reméljük, hogy minden olyan információt közre tudunk így adni, melyek igazán érdeklik Vásárlóinkat!

 

Bővebben...

Néhány jótanács a biztonságos tűzijátékozáshoz

 • Tűzijáték terméket kizárólag engedéllyel rendelkező forgalmazótól, magyar használati utasítással ellátva vásároljon!
 • Ne vásároljon lejárt felhasználhatósági idejű terméket!
 • Úgy tárolja a tűzijátékokat, hogy gyermekek ne férhessenek hozzá!
 • Olvassa el a használati útmutatót, és mindig tartsa be az abban foglaltakat! Ne szerelje szét, vagy alakítsa át!
 • A termékek jelentős része csak szabadtéri felhasználású, ezért beltérben soha ne működtesse azokat!
 • Kézben tartva ne működtessen tűzijáték terméket, és ne hajoljon fölé!
 • A tűzijáték rakéta vezetőpálcáját soha ne szúrja be a földbe, hanem stabilan álló csőből indítsa, mely lehet egy üres pezsgősüveg is! Eltört vezetőpálcás rakétát ne indítson.
 • A környezeti tűz oltásához legyen a közelben tűzoltó készülék - de minimum egy vödör víz -, hiszen az ördög sosem alszik!
 • A sérült, hibás vagy lejárt szavatosságú terméket vigye vissza a forgalmazóhoz!
 • A petárda birtoklása és felhasználása magánszemélyek számára tiltott!
 • Vigyázzon arra, hogy szórakozása ne veszélyeztessen másokat (személyeket, állatokat), tárgyakat, épületeket, a természeti környezetet!

Facebook és Tűzijáték

Termékkereső

Nyitvatatás

 

Hétfő: 10:00 - 18:00

Kedd: 10:00 - 18:00

Szerda: 10:00 - 18:00

Csütörtök: 10:00 - 18:00

Péntek: 10:00 - 18:00

Szombat: 08:00 - 15:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Pyrofox menü

Címszavakban

petárda, rakéta, bomba, tűzijáték, születésnap, házassági évforduló, fesztivál, esküvő, pirotechnika, római gyertya, bombetta telep, füstbomba, hangbomba, paintball, airsoft, gyújtózsinór, vetőcső, pirografika, tűzfelirat, tűzijáték szaküzlet, ördögpatron, csillagszóró, tortagyertya, xplode, tiger, szilveszteri tűzijáték, falunap, állami ünnepség, tűzijáték bolt, tűzijáték budapest, tűzijáték rendelés, pirotechnikai bolt, lakossági tűzijáték, tűzijáték házilag